Kom genieten in onze sfeervolle zaal

Wij verzorgen de gezelligste feesten, etentjes en bijeenkomsten

Enkele arrangementen:

Wij denken graag met u mee in het verzorgen van uw evenement of feest

Of neem contact met ons op voor de mogelijkheden

Kom op bezoek...

voor een bakje koffie en dan bespreken we de mogelijkheden!

In overleg is namelijk veel mogelijk in onze zaal. Wij kunnen onze arrangementen aanpassen aan uw wensen en adviseren u in het maken van de beste keus voor uw gasten. 

Ons bekende spiegelbuffet is een gegarandeerd succes voor speciale gelegenheden. Dit drie gangen buffet laat u en uw gezelschap genieten van een bourgondische avond. Diverse voorgerechten worden gepresenteerd op spiegels. Vervolgens kunt u genieten van de warme vlees- en visgerechten waar het Wapen om bekend staat. Uiteindelijk keren de spiegels terug voor een uitgebreid dessertbuffet. 

''Het spiegelbuffet is qua prijs kwaliteitsverhouding een topper. Voorgerechten vis, verse zalm, paling, haring superlekker. Carpaccio ook heerlijk.''

''Afstemming vooraf was pima. Er werd rekening gehouden met allergieën betreffende de hapjes. Deze waren prima verzorgd en zeer gevarieerd. De zaal was mooi en gezellig ingedeeld en de bediening was zeer vriendelijk. De gasten zijn aan drank en hapjes niets tekort gekomen!''

Sfeervol!

Een feest met hapjes bij 't Wapen is ouderwets gezellig!

Geef een feest bij het Wapen van Nassau waar alle gasten nog lang over zullen praten. Ons gezellige personeel zorgt ervoor dat niemand vergeten wordt. Wij bereiden gedurende de gehele avond verschillende hapjes waar alle gasten van kunnen genieten.

Voor een jubileum, verjaardag, trouwdag of borrel. Bij het Wapen van Nassau bent u aan het juiste adres!

Interesse in onze arrangementen?

Neem contact met ons op