Welkom

Bij restaurant Wapen van Nassau

Kom heerlijk genieten!

Zeker zijn van een plekje? Reserveer een tafel in ons restaurant

Zeker zijn van een plekje? Reserveer een tafel in ons restaurant

Openingstijden

Ma – Di: Gesloten
Wo – Za: 11:00 – 00:00
Zo: 10:00 – 23:00

Openingstijden

Ma – Di: Gesloten
Wo – Za: 11:00 – 00:00
Zo: 10:00 – 23:00

Kom heerlijk lunchen bij restaurant Wapen van Nassau in Rucphen

Geniet van onze uitgebreide lunch kaart!

Bij het Wapen voelt iedereen zich thuis. In ons gezellige restaurant kun je van woensdag tot en met zondag terecht voor de lekkerste à la carte gerechten in Rucphen en omstreken. Als u besteld van ons maandmenu kunt u genieten van seizoensgebonden gerechten voor een schappelijke prijs. In de zomer is ons verwarmd terras de ideale locatie om even tot rust te komen. Met een breed assortiment aan dranken en borrelgerechten belooft het altijd een gezellige avond te worden. 

In onze zaal kunt u de gezelligste feesten geven. Wij zorgen ervoor dat uw gasten de hele avond worden voorzien van een hapje en een drankje. Misschien bent u ook al bekend met ons spiegelbuffet? We bereiden dan een 3 gangen buffet met de lekkerste gerechten die u van ons gewend bent. Voor kleinere gezelschappen zijn er natuurlijk ook andere mogelijkheden qua eten.

Iedere eerste vrijdag van de maand organiseren wij een speciaalbieravond met een brouwerij van de maand. Drink vier verschillende biertjes en maak kans op mooie prijzen.

Kom dus snel eens langs bij restaurant Wapen van Nassau in Rucphen!